Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kulturfondet

Indre Fosen kommune skal stimulere til et aktivt og variert kulturliv. Søknadsfristen er 12. desember.

Tiltakene som får støtte via kulturfondet, skal engasjere mange kulturutøvere og formidles til et stort publikum.

Du kan lese kulturfondets vedtekter her. (PDF, 520 kB)

 

Hvem kan søke om midler?

Lag, foreninger, stiftelser, kulturskole, øvrige kulturinstitusjoner og enkeltpersoner som bor i Indre Fosen kommune. Andre offentlige institusjoner som for eksempel skoler og barnehager, kan søke dersom tiltaket innebærer en betydelig innsats utover det som normalt dekkes gjennom offentlige budsjetter.

Hva kan du søke om midler til?

Generelt skal fondet stimulere til aktivitet innenfor kultursektoren. Prosjekter og enkelttiltak som er nyskapende, som kan vekke interesse hos mange utøvere og/eller et stort publikum er viktige. Typiske eksempler på tiltak fondet støtter er:

  • Musikk, sang, teater, dans: Prosjekter og arrangementer som gir opplevelser og engasjement for utøvere og/eller publikum.
  • Historie og kulturarv: Fondet kan gi tilskudd til innsamling og/eller arbeid med historie- og kulturstoff som lag eller personer tar initiativ til. Formålet med arbeidet må være å skaffe fram materiale som har allmenn kulturell interesse blant bygdefolket.
  • Kunstformidling: Prosjekter og arrangementer som stimulerer utøvere og publikum innenfor billedkunst, formkunst, kunsthåndverk og lignende.
  • Utstyr og instrumenter: Prosjekter og tiltak til framskaffelse av teknisk utstyr og/eller instrumenter som vil bidra til å bedre aktivitetsnivået og/eller kvaliteten på kulturutøvelsen.
  • Spesielle bygg- og anleggsinstallasjoner: Som direkte benyttes til kulturformål, og som er viktig for selve utøvelsen og visning av kulturen som for eksempel scene, tribune, paviljong etc.
  • Opplæring, kurs og seminarer: Spesielle kompetansefremmende tiltak som kan gi direkte nytteverdi for økt aktivitet, bedre kvalitet og større bredde på kulturaktivitetene.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Kine Larsen Kimo
kultursjef
97073817
Fant du det du lette etter? Legg igjen din e-postadresse eller telefonnummer, hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne informasjonen du leter etter.