Ras i Leksvik

Evakueringen av Kroaområdet i Leksvik opprettholdes fram til nærmere beskjed blir gitt lørdag 23. juni kl. 14.00.  Vi oppdaterer saken på forsiden av vår hjemmeside.

Kylling med byggryn og salat

Til 1 person

Du trenger:

1 grillet kyllinglår

50 g byggryn (legges gjerne i vann dagen før)

½ ts salt

Litt soyasaus

¼ agurk

1 tomat

Litt paprika

1/5 av en isbergsalat

Her kan man selv velge hva man vil ha i salaten.

Tips: sukkererter, gulrot, avokado, mais, rødløk, brokkoli, blomkål ect.

Slik gjør du det:

1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Hell av vannet på byggrynene. Kok byggrynene i friskt vann, med en halv ts salt i ca 30 minutt. Grynene skal være myke, men fortsatt har litt motstand.
  3. Legg kyllinglåret i en ovnsfastform og varm i ovnen i 15-20 minutt, til det er gjennomvarmet.
  4. Lag en salat etter eget ønske og mengde.