Ny arealplan for Vanvikan

Den nye kommunedelplanen for Vanvikan har id-nummer 17182017004, og vil erstatte den eksisterende kommunedelplanen (id. 16241999006), som ble vedtatt i 1999.

Tidligere Leksvik kommune vurderte at en ny kommunedelplan for Vanvikan vil få vesentlig virkning for miljø og samfunn og vil som del av planarbeidet utarbeide en konsekvensutredning.

Se planprogrammet her (PDF, 9 MB)

Du kan også få programmet ved å henvende deg til servicekontoret på kommunehuset i Leksvik.

Hva er et planprogram?

Planprogrammet er en oppskrift på hvordan planarbeidet er tenkt gjennomført: hvem som skal delta, hvilke problemstillinger som skal ha fokus, hvilke utredninger som skal gjennomføres, samt fremdrift og budsjett. Alle kunne komme med innspill til planprogrammet innen 17.10.2017.

Innspill til planen?

Høsten spurte vi barn og voksne om hva de liker med Vanvikan i dag, og hva de savner. Vi hentet inn svar via en spørreundersøkelse. Den er nå lukket, men du kan likevel kommer med innspill fram til sommeren 2018. Se kontaktinfo under.

Ønsker du nyhetsoppdateringer om planen?

Vedtatt planprogram og annen informasjon underveis i prosessen kan du få tilsendt per e-post. Meld deg på ved å sende e-post med fullt navn til tone.wikstrom@rissa.kommune.no

Informasjon om planarbeidet kan også fås ved en direkte henvendelse til Tone Wikstrøm, på e-post tone.wikstrom@indrefosen.kommune.no eller telefon 92093106.

Folkemøter

For å informere om planarbeidet og innholdet i planen, ble det høsten 2017 holdt folkemøter. Kommunen gjennomførte også spørreundersøkelser på nett. Vi vil også arrangere fotokonkurranse på det sosiale mediet Instagram

Hva skjer videre?

Etter at planprogrammet er vedtatt, vil arbeidet med å utarbeide et konkret planforslag starte, med bakgrunn i konsekvensutredning og de innspill som kommunen mottar i høringen av planprogrammet.

Slik er prosessen:

1. Planprogram: varsel om oppstart
  2. Høring: 6 uker (fram til 17.10.2017)
  3. Innspill fra høringen bearbeides
  4. Politisk sak i kommunestyret