Menn søkes!

Informasjonsmøte 2. mars: Indre Fosen kommune er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor menn med NAV-ytelser tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

2.mars klokken 12-14 er det informasjonsmøte om rekrutteringsprogrammet på Statens hus i Trondheim, møterom Malvik.

På møtet får du mer informasjon om Menn i helse, utdanningen og jobbmulighetene etter endt utdanning. I etterkant av infomøtet vil du bli kalt inn til intervju. Etter intervju blir inntil 30 menn valgt ut til en tolv ukers praksis som helserekrutt for å prøve ut omsorgsyrket. Deretter velger vi ut de best egnede og motiverte kandidatene.

Les mer på mennihelse.no