Publisert 24.04.2018

Det var to interpellasjoner i kommunestyremøtet 24. april. Her finner du interpellasjonene med svar fra ordfører Steinar Saghaug.

Publisert 24.04.2018

Midlertidig stenging av KV208 - Djupdalsveien, onsdag 25.april  mellom kl. 09.00 og 14.00.

Publisert 23.04.2018

Vegvesenet anslår at arbeidet med gang- og sykkelvei i Vanvikbakkan vil være ferdig i midten av mai 2018.

Publisert 23.04.2018

Stengt vei ved Leksvikhallen mandag 23. april: Veien ned Trøa vil være stengt pga arbeid med rør og kabler. Omkjøring om Hesthagen.

Publisert 19.04.2018

Indre Fosen kommune beklager at vi har oppgitt feil beløp på fakturaen for kommunale avgifter som ble sendt ut i mars. Det ble sendt ut for høyt beløp for feiing til alle i Indre Fosen kommune som har skorstein på boligeiendom. I tillegg ble innbyggere i tidligere Leksvik kommune fakturert for mye for vannmåleroppgjøret for 2017. Indre Fosen kommune vil justere feilene i neste faktura for tjenestene.

Publisert 18.04.2018
Sammenstilling avc designelemeneter

Budsjettkorrigering, deltakelse i Trondheim Havn, matstrategi og valg av tilbyder for prosjekt Stadsbygd omsorgssenter er noen av sakene på agendaen. Ordføreren må svare på to interpellasjoner, i tillegg til å orientere om Fosenvegprosjektet og prosessen videre.

Publisert 13.04.2018
Barn

I midten av april sender vi ut svarbrev til deg som har søkt. Du må huske å svare på tilbud om barnehageplass!

Publisert 13.04.2018

Indre Fosen formannskap og arealutvalg drøftet i felles møte den 5. april hva de behøver mer informasjon om før de kan beslutte prioritering av midlene som ligger i Fosenvegprosjektet.

Publisert 11.04.2018

I år som i fjor samler renovasjonsselskapene i Midt-Norge kreftene for en felles strandryddeaksjon.

Publisert 09.04.2018

Karetvegen i Leksvik vil bli stengt en dag i denne uka eller i neste. Vi kommer tilbake med mer info når vi vet dato. Stenginga skyldes arbeidet med flerbrukshallen.