Publisert 15.06.2018

HUNT 4 (helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag) er ferdig i Leksvik. Nå inviterer HUNT til et tilleggsprosjekt som skal se på sammenhengen mellom menneskers og dyrs helse.

Publisert 13.06.2018
Botn

Snart skoleferie? Bli med på aktiviteter i Rissa og Leksvik!

Publisert 11.06.2018

Hvor mye vilt blir tildelt i 2018? Hvordan er planene for Skavelmyra industriområde, Hindrem hage hyttefelt, Haltvollhaugen og Årnset vest?

Publisert 06.06.2018

Daglig leder Vidar Johansen ønsket velkommen til åpen dag og offisiell åpning av helsefortet i Hasselvika.

Publisert 06.06.2018

Oppdatert informasjon fra Rissa vannverk SA:

Publisert 04.06.2018

Har du/dere hatt utgifter i forbindelse med frivillig opprydding av herreløst marint avfall? Da kan du/dere søke om refusjon!

Publisert 01.06.2018
Sammenstilling avc designelemeneter

Antall ungdomsskoler i kommunen, Fosenvegprosjektet, valg av renovasjonsselskap, årsregnskap og økonomisk status. Se alle sakene politikerne skal behandle i vårens siste kommunestyremøte.

Publisert 30.05.2018
Sammenstilling avc designelemeneter

Kommunen sender ut faktura fire ganger i året for kommunale tjenester knyttet til din eiendom. Neste faktura har betalingsfrist 30. juni.

Publisert 28.05.2018

PIO-senteret har nylig åpnet en chat for barn og ungdom: «Noen på hjertet?». Chatten er for personer opp til 25 år, som har utfordringer eller bekymringer rundt sykdom hos noen nær dem. På chatten kan man anonymt, enkelt og trygt snakke med unge voksne i PIO-senteret.

Publisert 28.05.2018
Sammenstilling avc designelemeneter

Vi sender med dette ut en høring på alkoholpolitiske retningslinjer for Indre Fosen kommune 2018-2020.